Cleaning Machines

dinsdag 08 oktober 2019

Comfort Cleaning komt met nieuw dochterbedrijf tegemoet aan toenemende vraag naar professionele reinigingsmachines

Cleaning Machines wordt de officiële dealer van DiBO-reinigingsmachines in Oost- en West-Vlaanderen. Moederbedrijf Comfort Cleaning, gespecialiseerd in industriële schoonmaak, maakt al sinds de oprichting in 2013 dagelijks gebruik van de DiBO-machines. Die expertise en ervaring gebruiken zaakvoerders Fabrice Dezwarte en Frederick Delmuyle nu voor de aankoop, verkoop, verhuur en onderhoud van DiBO-machines. In het aanbod: hogedrukreinigers, veegmachines, schrobzuigmachines, professionele stofzuigers, hogedruktrailers, Industriële stofzuigers en schoonmaakproducten.

Cleaning machine komt de toenemende vraag tegemoet

Cleaning Machines is een dochterbedrijf van Comfort Cleaning, een industrieel schoonmaakbedrijf. “In een aantal gevallen willen klanten zelf onderhoud kunnen uitvoeren. We kregen dan ook steeds vaker de vraag welke reinigingsmachines we daarvoor konden aanraden”. Aanvankelijk verwees Comfort Cleaning klanten telkens door naar de DiBO-fabrikant in Antwerpen. Dankzij een samenwerking met diezelfde fabrikant kan Cleaning Machines nu geïnteresseerden in Oost- en West-Vlaanderen meteen helpen. “Een goede zaak, aangezien de vraag altijd maar toenam”.


Wij leveren kwaliteitsproducten met een grote levensduur, naar professionaliteit en brede inzetbaarheid.

In totaal biedt Cleaning Machines vier segmenten DiBO-producten aan: hogedrukreinigers, schrobmachines & schrobzuigmachines, veegmachines en stofzuigers. Voor elke categorie geldt dat het gaat om professionele reinigingsmachines met een lange levensduur. “DiBO-machines onderscheiden zich duidelijk van zogenaamde huis-en-tuinmachines. En doordat elk onderdeel vervangen kan worden van de producten staan we garant voor een langere levensduur”.

Binnen het uitgebreide gamma vind je zowel machines die perfect dienen voor kantoorschoonmaak, als modellen die eerder in grotere ruimtes of voor andere types schoonmaak kunnen ingezet worden. “Denk aan veegmachines voor magazijnen van duizenden vierkante meter of stofzuigers voor bouwafval.”

Extra troef: CleanGREEN! … for a cleaner and greener world

Groen symboliseert de energiezuinige en milieubewuste manier waarop DiBO ontwikkelt, produceert, onderneemt en steeds de nieuwste technologieën toepast op zijn reinigingsmachines, met een hart voor mens én natuur.

Nog een sterke troef van DiBO is dat de lijn hogedrukreinigers namelijk in België geproduceerd wordt. “Het is daarmee het enige product dat nog een productielijn heeft die volledig Belgisch is. Met die instelling ontwikkelt en bouwt DiBO aan machines die hun werk perfect doen, voor mensen die hun werk graag perfect doen.

Cleaning Machines leverde al DiBO-reinigingsmachines voor Stad Waregem, Stas, Smappee, Agristo, Sanitair Dupont, D-Plates, Michiel Sulmon… Naast het afleveren van de machines biedt Cleaning Machines ook de mogelijkheid tot service en onderhoud binnen het volledige gamma. Ook onderdelen bijbestellen zal mogelijk zijn.

Meer informatie over Cleaning Machines en het DiBO-gamma is te vinden op www.cleaningmachines.beTerug naar boven