Gevelreiniging

Gevelreiniging gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Comfort Cleaning is dé gevelreiniging specialist in provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen d.m.v. zandstralen, droogijsstralen, luchtgommen, torbo-stralen, hydrofuge en chemisch reinigen. We adviseren je met plezier welke techniek het beste bij jouw gevel past. Contacteer ons voor een offerte op maat!

Waarom je gevel laten reinigen?

  • Een goed onderhouden gevel oogt veel netter en mooier.
  • Voorkom problemen door vervuiling en vocht dat binnensijpelt via een beschadigde gevel.
  • Verleng de levensduur van je pand.
  • Door de gevel eerst te reinigen en daarna te beschermen, herstel je zijn vochtwerende functie.

Comfort Cleaning wenst je partner te zijn op gebied van gevelreiniging en dakreiniging. Ons bedrijf is sinds jaar en dag de gevelreiniging specialist.

Gevelreiniging door vakmensen

Bij het reinigen van gevels is het van groot belang dat dit vakkundig gebeurt. Een correcte analyse van de soort ondergrond, de vervuilingsgraad, het type vervuiling en te gebruiken reinigingsmiddelen is hierbij cruciaal.

  • Bij lichte vervuiling wordt voornamelijk de zachte gevelreiniging toegepast d.m.v. hogedrukreiniging of nevelstralen onder lage druk.
  • Bij hardnekkige vervuiling kunnen er chemicaliën of granulaten toegevoegd worden om de reiniging kracht bij te zetten.
  • Bij zware vervuiling waarbij de bovenste laag kan verwijderd worden, wordt de techniek zoals zandstralen of droogijsstralen gebruikt.

Gevelreiging prijs

De prijs van een gevelreiniging hangt af van de gekozen reinigingsmethode, de vervuilingsgraad en de soort vervuiling. Contacteer ons voor een offerte op maat!

Meer informatie over gevelreiniging

Terug naar boven