daken ontmossen of reinigen

Daken ontmossen of reinigen is één van de specialiteiten van Comfort cleaning.

Daken ontmossen is mooi en voorkomt problemen aan uw dak

De begroeiing van mos en algen op daken zorgen voor een snelle slijtage van het dak met problemen van waterinfiltratie en daklekkages tot gevolg. U voorkomt zulke problemen door het aangetaste dak te reinigen.

Daken ontmossen bestaat uit een zachte reiniging met heet water dat alle mossen en moswortels doodt. Zo wordt het oppervlak optimaal gereinigd. Vervolgens wordt er een preventief anti-mosproduct aangebracht waardoor toekomstig mos minder snel terugkomt.

Daken ontmossen of reinigen is onze specialiteit

Comfort cleaning heeft zich gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van betonpannen, keramische pannen, kunst- en natuurleien en golfplaten. Voor elk type pan geldt een aangepaste aanpak.
Als de toplaag van de pannen, leien of golfplaten te poreus geworden is, volstaat het ontmossen niet meer en moet het dak herbehandeld worden.
Voor een fractie van de kosten van een nieuw dak reinigt en herbehandelt Comfort Cleaning uw dak zodat het net als nieuw is.
De op acrylgebaseerde dakcoatings zijn de originele fabriekscoatings voor leien, pannen en golfplaten en zijn in iedere kleur beschikbaar.
Het coaten verlengt niet alleen de levensduur van uw dak, maar geeft het ook zijn oorspronkelijke uitstraling en waarde terug.

Bekijk hieronder onze werkwijze bij daken ontmossen of reinigen van dakpannen of neem contact met ons op voor een meer info of vrijblijvende offerte.

Terug naar boven