Dieptereiniging en facility management gaan hand in hand

Facility management is een gekend begrip. De meeste mensen denken dan onmiddellijk aan het onderhoud en de schoonmaak van grote lokalen, installaties en gebouwen, maar er komt heel wat bij kijken. Een facility manager is een rasechte duizendpoot die van heel wat markten thuis moet zijn. Ook dieptereiniging is ongetwijfeld een aspect waar deze mee geconfronteerd wordt, zeker in een industriële setting.

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Al jaren thuis in dieptereiniging

Bij Comfort Cleaning zijn we al jaren gespecialiseerd in dieptereiniging, ook wel eens het driedimensionaal reinigen van industriële gebouwen genoemd. Concreet betekent dit dat we zowel het plafond, de muren, de vloeren als de installaties/machines zelf grondig onder handen nemen en een reinigingsbeurt geven. Deze reiniging vindt meestal plaats na het afronden van een project of reparatie, om zo de volgende aannemer de kans te geven om van een cleane basis te kunnen beginnen. Vaak is het de facility manager die opdracht geeft voor deze reiniging en/of ze coördineert. Zeker op industriële sites vormt dit een belangrijk onderdeel van het facility management.

Een grondige reiniging van de materialen

Het spreekt voor zich dat deze reiniging grondig én omzichtig dient aangepakt te worden. Onze medewerkers beschikken stuk voor stuk over heel wat ervaring en pakken deze klus zowel manueel als machinaal aan. Bij Comfort Cleaning maken we bovendien enkel gebruik van professionele reinigingsmaterialen en -producten om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. Essentieel daarbij is dat de veiligheid en de werking van de machines gegarandeerd moeten blijven. Een verantwoordelijkheid die we graag nemen en niet uit de weg gaan.

Partner in facility management

Als specialist in dieptereiniging ondersteunen we onze klanten ook op dit vlak van het facility management. Onze gespecialiseerde reinigingstechnieken en -machines garanderen een optimaal resultaat in een zo kort mogelijk tijdsspanne. Voor elke industriële omgeving hebben we de geknipte oplossing in huis en ook zwaar vervuilde of verwaarloosde installaties, gebouwen of sites nemen we onder handen. Als partner in je facility management kun je op ons rekenen.

Kies je voor Comfort Cleaning dan mag je rekenen op de dienstverlening van een ervaren team, die elk individueel tal van opleidingen hebben gevolgd en heel wat ervaring in de achterzak hebben. Van de VCA Basis, over het besturen van een hoogtewerker tot het veilig werken op hoogte en werken met chemische agentia: wij beschikken over de opgeleide mensen. We denken mee en werken op maat.

Meer weten over dieptereiniging?

Wens je meer te weten over onze dieptereiniging, je industrIële omgeving onder handen te laten nemen of wil je eens sparren met een partner in facility management? Contacteer ons en we bekijken graag samen de mogelijkheden. Een schone werkomgeving draagt immers bij aan een fijnere werkomgeving én betere resultaten!Terug naar boven