Over ons

Comfort Cleaning is een gevestigde waarde in de industriële schoonmaak. Frederick Delmuyle en Fabrice Dezwarte richtten in 2007 particulier schoonmaakbedrijf Comfort Groep op, vanuit deze expertise ontstond in 2012 Comfort Cleaning.

Comfort Cleaning spitst zich toe op éénmalige reiniging werken en periodiek wederkerend onderhoud of beter gezegd technische reiniging en klassiek schoonmaakonderhoud. We kunnen ons onderscheiden door eigen vaste medewerkers groep en diverse reinigingsmachines en technieken in eigen beheer.

Comfort Cleaning kan worden opgedeeld in de volgende 7 kernactiviteiten:

Vanuit onze logistieke zetel te Zulte stuurt schoonmaak bedrijf Comfort Cleaning onze groep van medewerkers op pad in ruim regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Clean compagnies build happy workplaces

Zaakvoerders van schoonmaakbedrijf Comfort Cleaning,

Fabrice Dezwarte & Frederick Delmuyle

Comfort Cleaning in een notendop:

2007
Oprichting Comfort Groep door Frederick Delmuyle en Fabrice Dezwarte
2007

In onze beginjaren richtten we Comfort Groep op. Onze jonge en dynamische zaak zette zich voor 200% in voor perfect gestreken kleding, met professioneel opgeleide medewerkers en hoogwaardige apparatuur. Onze gunstige locaties, voorzien van gratis privéparkeergelegenheid, boden het gemak van een drive-in systeem, zonder uren in de rij te staan. Flexibiliteit was ons handelsmerk - geen contracten, u koos wanneer en hoeveel u wilde laten strijken.

2012
Oprichting Comfort Cleaning
2012

Vanuit de expertise van Comfort Groep ontstond in 2012 Comfort Cleaning, een gevestigde waarde in de industriële schoonmaak. Wij spitsen ons toe op eenmalige reinigingswerken en periodiek wederkerend onderhoud of beter gezegd technische reiniging en klassiek schoonmaakonderhoud. We kunnen ons onderscheiden door eigen vaste medewerkers en diverse reinigingsmachines en technieken in eigen beheer.

2014
Comfort Cleaning neemt zijn intrek in zijn eerste huurgebouw te Kruisem in 2014
Comfortcleaning opstart 2014
2016
Clean Served wordt overgenomen
Clean serve overname

Comfort Cleaning neemt de activiteiten van het Anzegemse schoonmaakbedrijf Clean Served over.

2017
Comfort Cleaning verwezenlijkt de aankoop van een kantoor en bedrijfsgebouw te Zulte in 2017
Comfortcleaning zulte 2017
2019
Oprichting van dochterbedrijf Cleaning Machines
2019

Comfort Cleaning komt met een nieuw dochterbedrijf tegemoet aan toenemende vraag naar professionele reinigingsmachines. Cleaning Machines wordt de officiële dealer van DiBO-reinigingsmachines in Oost- en West-Vlaanderen. Moederbedrijf Comfort Cleaning, gespecialiseerd in industriële schoonmaak, maakt al sinds de oprichting in 2012 dagelijks gebruik van de DiBO-machines. Die expertise en ervaring gebruiken zaakvoerders Fabrice Dezwarte en Frederick Delmuyle nu voor de aankoop, verkoop, verhuur en onderhoud van DiBO-machines. In het aanbod: hogedrukreinigers, veegmachines, schrobzuigmachines, professionele stofzuigers, hogedruktrailers, industriële stofzuigers en schoonmaakproducten.

2024
Officiële toelating door de raad van bestuur tot de ABSU - UGBN
Absu ugbn space 1

Comfort Cleaning werd als schoonmaakonderneming officieel toegelaten door de raad van bestuur tot de ABSU – UGBN. De Algemene Belgische Schoonmaakunie of l'Union Générale Belge du Nettoyage is de enige nationale federatie van de schoonmaaksector, representatief ten aanzien van de overheid, vakbonden, VBO werkgeversorganisatie en de EFCI Europese schoonmaakfederatie. Ondersteund door de federatie zal Comfort Cleaning mee verderwerken aan het imago van de schoonmaaksector.

2024
Comfort Cleaning genomineerd voor Gazellen 2024 – 2023 – 2022 – 2021 – 2020
Nominatie trends gazellen 2024

Comfort Cleaning is voor de 5de keer op rij genomineerd door de redactie van Trends Kanaal Z voor de Trends Gazellen 2024.