Agro

Bij Comfort Cleaning begrijpen we dat een schone en hygiënische stal essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van uw dieren. Vermijd zieke dieren, brandgevaar, stofexplosie en overmatige gewichtsdruk op de vloerpanelen door een regelmatige reiniging van de luchtkanalen en luchtwassers in je stallen. Onze uitgebreide diensten zorgen ervoor dat uw stallen niet alleen schoon zijn, maar ook vrij van schadelijke bacteriën en ziekteverwekkers. Ook voor reiniging na ziekte zoals vogelgriep kan je bij ons terecht.

Vraag je offerte op maat aan of contacteer ons bij vragen.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Waarom kiezen voor Comfort Cleaning?

  • Deskundigheid en ervaring: Met jarenlange ervaring in stalreiniging bieden wij expertise die u kunt vertrouwen. Onze opgeleide professionals maken gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om optimale resultaten te garanderen.

  • Grondige reiniging en ontsmetting: Onze diensten omvatten zowel het reinigen als het ontsmetten van stallen. Dit betekent dat wij niet alleen vuil en mest verwijderen, maar ook bacteriën en ziektekiemen bestrijden, waardoor uw dieren in een gezondere omgeving leven.

  • Milieuvriendelijke oplossingen: Comfort Cleaning maakt gebruik van milieuvriendelijke producten en methoden. Wij streven ernaar om uw stallen schoon te maken zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken, zodat zowel uw dieren als het milieu worden beschermd.

  • Flexibele diensten op maat: Wij begrijpen dat elke stal anders is en dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele diensten die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Of u nu een kleine stal of een grote veehouderij heeft, wij zorgen voor een oplossing op maat.

Onze diensten

Stalreiniging

Wij bieden uitgebreide diensten voor het reinigen van stallen. Of het nu gaat om een kleine stal of een grote veehouderij, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze aanpak is grondig en efficiënt, waardoor u verzekerd bent van een schone stal.

Stal ontsmetten

Naast stalreiniging bieden wij ook diensten aan voor het ontsmetten van stallen. Dit is vooral belangrijk na een ziekte-uitbraak of voor het in gebruik nemen van een nieuwe stal. Onze ontsmettingsmethoden zorgen ervoor dat alle schadelijke bacteriën en virussen worden geëlimineerd.

Onderhoudsdiensten

Regelmatig onderhoud van uw stallen is cruciaal om een gezonde leefomgeving voor uw dieren te behouden. Wij bieden op maat gemaakte onderhoudsdiensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Soorten agro