Professionele schoonmaak na renovatie, verbouwing of nieuwbouwproject en opleveringsschoonmaak

Schoonmaak na renovatie, verbouwing of bij de oplevering van een nieuwbouwproject? Dan schakel je best gespecialiseerde professionals zoals Comfort Cleaning in! Wij maken je pand helemaal terug klaar voor bewoning, verkoop of verhuur. Vraag je offerte op maat aan!

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Op het einde van een renovatieproject, verbouwingswerken of bij de oplevering van een nieuwbouw is een pand ondergedompeld in een dikke laag bouwstof, cementsluier, cementvlekken, silicone resten, stickers op de ramen, enz. Een gewone onderhoudsbeurt volstaat hier niet. Een grondige dieptereiniging door de ervaren professionals van Comfort Cleaning biedt soelaas.

Wat houdt een schoonmaak na renovatie of verbouwing in?

1. Reinigen ramen en kozijnen

Bij een schoonmaak bij oplevering gaat onze eerste aandacht naar het glaswerk en de kozijnen. Bij een eerste reiniging dienen we de ramen op een veilige manier te reinigen en te ontdoen van stickers, verf, siliconen, voegresten en cementresten. Het vermijden van krassen is hier van absoluut belang. Naast het glaswerk dienen we echter alsook onze aandacht te besteden aan de frames of kozijnen, deze zijn op einde van het bouwverhaal vaak in zwaar vervuilde toestand.

2. Reinigen binnendeuren, klinken, schakelaars, radiatoren, kranen ...

Ook het reinigen van binnendeuren, klinken, radiatoren, vloerroosters, lichtschakelaars en stopcontacten, kranen in de badkamer, toilet en keuken, het technisch lokaal, verwarmingsketels, ventilatie systemen en hun leidingen zijn onderdelen die tot de schoonmaak bij oplevering behoren.

3. Reinigen vast maatwerk

Het reinigen van het vast maatwerk, zoals ingemaakte kasten, dient nauwkeurig te gebeuren. We dienen deze immers verhuisklaar aan te bieden. Lades, kasten, schuiven: alle vast meubilair wordt zowel droog als vochtig met PH neutraal product gereinigd. De ingemaakte kasten gaan van dressings en vestiaires, vast badkamer en keuken meubilair, ingewerkte tv wanden, ingerichte kelder en zolderruimten, technisch lokalen en wasplaatsen, poolhouses, eiken bijgebouwen en ingerichte bar. Het spreekt voor zich dat we het ambachtelijk maatwerk van de schrijnwerker met de grootste zorg dienen te behandelen.

4. Reinigen van vloeren

Comfort Cleaning is zijn habitat wanneer we over de afwerking in reiniging van vloeren spreken. Natuursteen, massief of meerlagig parket, cementtegels, keramische tegels, vinyl, laminaatvloeren, gepolierde betonvloer, epoxy of gietvloeren, vast tapijt, tadelakt of mortex. De reiniging van vloerdelen dient in functie van het type vloer afgestemd worden, welke producten er moeten worden gebruikt in een eerste onderhoud en met welke materialen en/of machines deze worden verwerkt.

Comfort Cleaning kan terugblikken op een jarenlange samenwerking met bouwmaatschappijen, architecten en projectontwikkelaars. Uw gebouw met hoogwaardige materialen en instapklaar afleveren is onze zorg.