Schoonmaak bij oplevering

Schoonmaak bij oplevering


Bij de verkoop, oplevering of de intrede van een nieuwbouw, of bij het einde van een renovatieproject is de woonst of bedrijfsgebouw ondergedompeld onder dikke laag bouwstof, cementsluier, cement of stickers op de ramen enz. Hier volstaat een gewone onderhoudsbeurt niet en raden wij een grondige dieptereiniging aan. Met deze reiniging zullen de ruimten volledig ontdaan zijn van stof, sluier, vlekken enz…

Onze grootste aandacht gaat naar de reiniging van de glaspartijen en vloerdelen. Het glaswerk dient bij een 1stereiniging steeds met grote voorzichtigheid gereinigd te worden. Glas en framewerk kunnen immers restanten van cement – voegsel- pleister – siliconen en lijmresten bevatten. Vaak zit het framewerk na het einde der werkzaamheden ondergedompeld onder de pleister en zandresten.

Het reinigen van bv. keramische vloer tegels dient steeds machinaal te gebeuren. De cementsluier laag dient absoluut verwijderd te worden, vooraleer u het wekelijkse onderhoud aanvat. De kans bestaat er immers in om de cementsluier af te dichten onder de toekomstige zeeplagen .

Een keramische vloer volledig ontdaan van cementsluier, zal steeds langere gereinigde indruk geven.
Terug naar boven