Schoonmaak bij oplevering

Schoonmaak bij oplevering van uw nieuwbouw woning, appartement – kantoor & bedrijfsgebouw

Bij de verkoop, voorlopige of definitieve oplevering of de intrede van een nieuwbouw, of bij het einde van een renovatieproject of zelf kleine verbouwingswerken is de woonst of bedrijfs- kantoor gebouw ondergedompeld onder dikke laag bouwstof, cementsluier, cement of stickers op de ramen. Hier volstaat een gewone onderhoudsbeurt niet en raden wij een grondige dieptereiniging aan. Met deze reiniging zullen de ruimten volledig ontdaan zijn van stof, sluier, vlekken enz…

Wat kan Comfort Cleaning voor uw nieuwbouw in reiniging betekenen:

Bij een schoonmaak bij oplevering gaat onze eerste aandacht naar het glaswerk en de kozijnen, bij een eerste reiniging dienen we de ramen op een veilige manier te reinigen en te ontdoen van sticker, verf, siliconen, voeg en of cementresten. Het vermijden van krassen is hier van absoluut belang. Naast het glaswerk dienen we echter alsook onze aandacht te besteden aan de frames of kozijnen, deze zijn op einde van het bouwverhaal vaak in zwaar vervuilde toestand.

Ook het reinigen van binnendeuren, klinken, radiatoren, vloerroosters, lichtschakelaars en stopcontacten, het sanitair kraanwerk in badkamer, toilet en keuken, het technisch lokaal, verwarmingsketels, ventilatie systemen en hun leidingen zijn onderdelen die tot de schoonmaak bij oplevering behoren.

Het reinigen van het vast maatwerk, zoals ingemaakte kasten, dient nauwkeurig te gebeuren. We dienen deze immers verhuisklaar aan te bieden. Lades, kasten, schuiven, alle vast meubilair wordt zowel droog als lichtvochtig met PH neutraal product gereinigd. De ingemaakte kasten gaan van dressings en vestiaires, vast badkamer en keuken meubilair, ingewerkte tv wanden, ingerichte kelder en zolderruimten, technisch lokalen en wasplaatsen, poolhouses, eiken bijgebouwen en ingerichte bar. Het spreekt voor zich dat we het ambachtelijk maatwerk van de schrijnwerker met de grootste zorg dienen te behandelen.

Comfort Cleaning is zijn habitat wanneer we over de afwerking in reiniging van vloeren spreken. Natuursteen, massief of meerlagen parket, cementtegels, keramische tegels, vinyl, laminaatvloeren, gepolierde betonvloer, epoxy of gietvloeren, vast tapijt, tadelakt of mortex. De reiniging van vloerdelen dient in functie van het type vloer afgestemd worden, welke producten er moeten worden gebruikt in een eerste onderhoud en met welke materialen en/of machines deze worden verwerkt .

Comfort Cleaning kan terugblikken op een jarenlange samenwerking met bouwmaatschappijen, architecten en projectontwikkelaars. Uw gebouw met hoogwaardige materialen en instapklaar afleveren is onze zorg.

Terug naar boven