Droogijsstalen betoncentrale

Op zoek naar een gespecialiseerde reiniging van het complexe gedeelte van je betonmenginstallatie? Met revolutionaire techniek droogijsstalen reinigen we op een droge manier, zonder elektrische of hydraulische componenten te beschadigen.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Comfort Cleaning heeft reeds een grote expertise in de reiniging van beton installaties. Specifiek voor het reinigen van het complexe gedeelte van de betonmenginstallatie bieden we gespecialiseerde reiniging toepassingen aan. Betonproducenten kijken continue tegen een hoge graad van vervuiling aan, voor een kosten efficiënt onderhoud dient de prioriteit van reiniging en onderhoud te worden bepaald.

Het reinigen van betoninstallatie kunnen we opdelen in drie reiniging technieken:

  • Stoomreiniging – heet water – lage druk
  • Manueel stofzuigen cementstof
  • Droogijsstralen onder lage druk – geheel droge techniek

Bij het aandeel van het reinigen de betonmenginstallatie opteren we voor de techniek droogijsstralen. Hierdoor kunnen we reinigen op een droge manier zonder elektrische – hydraulische en mechanische componenten te beschadigen. Het uitgeharde cementstof kan hierdoor op een snelle en veilig manier worden verwijderd.

Referenties:
De Snerck – Kruishoutem
Interschipping – Bornem
Concreton – Geraardsbergen
Megaton – Ninove
Devarec - Eco2beton – Waregem