Droogijsstralen grafische sector

Een geurloze, efficiënte reinigingoplossing? Ook op moeilijk bereikbare plaatsen? Droogijsstralen is ook voor de grafische sector een ideale reinigingsmethode!

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Miller Graphics Group – Roeselare

Onze klant Miller Graphics Group die instaat voor o.a. de productie van Flexo Plates stelde Comfort Cleaning de vraag voor een duurzame oplossing m.b.t. een specifieke vervuiling. Een vervuiling van een laag bitumen op onderdelen van een automated plate processor zorgt voor een afwijking op de kwaliteitscontrole. Deze bitumen zijn te verwijderen met vloeibare solventen, maar deze oplossing biedt op lange termijn onvoldoende oplossingen. Het manueel verwijderen brengt immers ernstige geurhinder met zich mee en is een werk van lange adem en moeilijk bereikbare plaatsen. Het droogijsstralen van Comfort Cleaning werd eerst in testcase uitgevoerd, en de bitumen blijken in aanraking met het droogijs in een vlotte manier te worden verwijderd. Ook de moeilijk te bereiken plaatsen vormen voor de straaltechniek geen probleem. Na de testcase werd het werk in zijn geheel uitgevoerd door Comfort Cleaning, deze reiniging interventie zal nu per kwartaal als een standaard in de agenda genoteerd staan.