Droogijsstralen kunststof en rubbernijverheid

Ook voor de kunststof en rubbernijverheid kan droogijsstralen een ideale reinigingsmethode zijn.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Droogijsstralen bij vinylproducent MODULEO – Avelgem

Droogijsstralen van een verontreinigde Embosserwals kalander in toepassing pvc-vloeren. Moduleo volgt een strikt onderhoud, graad van vervuiling op walsen wordt microscopisch gemeten om een onberispelijk vinylproduct te produceren.

Stoom – zandstraaltechnieken zijn voor deze toepassing uit den boze. Met de techniek van het droogijsstralen kan er op een geheel droge manier worden gestraald zonder schuureffect, door de thermische shock komen de vuil deeltjes los.

De walsen worden na het droogijsstralen microscopisch gecontroleerd en terug in productie geplaatst. Comfort Ice Cleaning werkt zo mee aan een kostenefficiënt onderhoud bij de firma Moduleo – Avelgem.

Droogijsstralen bij DS Plastic Group - Lokeren

Tijdens het zomerverlof stond Comfort Cleaning in voor het droogijsstralen van de rotatiespuitgietmachines bij DS Plastics Group in Lokeren.

DS Plastics Group, gekend voor zijn kunststof oplossingen in waterbeheersing, riolering, stookolietanks e.d.m.

Het reinigen van spuitgietmachines, extruders, spuitgietmatrijzen is van essentieel belang voor de productiekwaliteit en de uitval tot een min. te bespreken.

De verhitte kunststof granulaten, PE / polyethyleen kunnen vervuiling afzetten op de mallen, armen en hun ovens.

Droogijsstralen heeft dankzij zijn thermische reiniging, goede eigenschappen bij de reiniging van de polymeren.