Oprit laten reinigen - Reiniging van opritten, terrassen en parkings

Wil je je oprit laten reinigen? Dan moet je bij de ervaren professionals van Comfort Cleaning zijn! We adviseren je met plezier welke reinigingstechniek het beste past bij jouw oprit, parking of terras. Vraag je offerte op maat aan of contacteer ons bij verdere vragen!

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Je oprit laten reinigen door professionals

Stof, zand, mossen, algen, groene aanslag, onkruid, olievlekken, bandensporen, roestvlekken, … je oprit of parking raakt snel vervuild. Een vervuilde oprit of parking geeft een onverzorgde indruk en doet de kans op corrosie en ongevallen door uitglijden snel stijgen. Als ervaren schoonmaakbedrijf beschikken we over professionele machines en producten om dit snel en efficiënt aan te pakken. Een correcte analyse van de soort ondergrond, de vervuilingsgraad, het type vervuiling en de te gebruiken technieken en reinigingsmiddelen zijn hierbij cruciaal.

Oprit ontmossen

Mos en schimmels hechten zich veel sneller aan poreuze materialen zoals klinkers en asfalt dan bijvoorbeeld aan natuursteen tegels. Daarnaast is een correcte afwatering van je oprit belangrijk. Als er water blijft staan na een stevige regenbui is de kans groot dat je snel last zult hebben van mos.

Hoe wij je oprit reinigen en ontmossen

  1. Indien nodig behandelen we je oprit met ontmosser.
  2. Daarna reinigen we je oprit met een veegmachine, hogedrukreiniger en/of stoomreiniger, … in combinatie met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.
  3. Indien nodig ontmossen we nog eens zodat de laatste deeltjes afsterven.
  4. Indien gewenst maken we je oprit waterafstotend met een impregneerproduct of coating waardoor mossen, algen en onkruid zich minder goed kunnen hechten.

Oprit reinigen prijs

De prijs voor het reinigen, ontmossen en impregneren van je oprit, terras of parking hangt af van de afmetingen en bereikbaarheid, de soort vervuiling, de soort ondergrond, de gekozen technieken en schoonmaakproducten, enz. Contacteer ons voor een offerte op maat van jouw oprit, terras of parking.