Rolluiken reinigen

Is de originele kleur van je rolluiken verdwenen onder een laag opwaaiend stof en vuil? Bevinden je rolluiken zich op de bovenverdieping van je woning? Je rolluiken laten reinigen door professionele poetsfirma Comfort Cleaning is kiezen voor je eigen veiligheid en kraaknette rolluiken. Wij reinigen jouw rolluiken, rolluikkasten en alle aanverwanten voor jou. Vraag je offerte op maat!

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Waarom je rolluiken laten reinigen?

  • Verleng de levensduur van je rolluiken door ze regelmatig te laten reinigen.
  • Voorkom schimmelvorming in de rolluikkast.
  • Ga voor safety first en laat je rolluiken op je bovenverdiepingen reinigen door professionals met de correcte materialen.
  • Gepoetste rolluiken ogen verzorgd en netjes.

Hoe wij je rolluiken reinigen

  1. Afhankelijk van de hoogte van je rolluiken voorzien we een ladder, telescopische borstel of lift.
  2. We rollen de rolluiken helemaal naar beneden en koppelen ze, indien ze elektrisch zijn, af van het stroomnet om elektrocutie te vermijden.
  3. Met een niet-agressieve zeep wassen we de buitenkant van de rolluiken. Daarna worden ze goed afgedroogd.
  4. De binnenkant van je rolluiken schoonmaken kan enkel door het raam binnen te openen. Als dit niet mogelijk is demonteren we je rolluik. Na het wassen is zeer goed drogen is hier opnieuw de boodschap.
  5. Daarna maken we de rolluikkast en de bewegende delen schoon.

Prijs rolluiken laten reinigen

De prijs om je rolluiken te laten reinigen hangt af van de hoeveelheid rolluiken, hoe groot je rolluiken zijn, waar je rolluiken zich bevinden, de vervuilingsgraad en of we je rolluiken al dan niet dienen, te demonteren om de binnenkant schoon te maken. We maken met plezier een offerte op maat voor je op! Vraag je offerte aan of contacteer ons bij verdere vragen!