Verwijdering van oude verflagen om de dampdoorlating te bevorderen in Waregem

Op deze wit geschilderde gevel werd er door de jaren heen verschillende verflagen opgebouwd. Onder 1 van deze verven zal alsook een chloorrubberverf. Daar verven geacht ademend dienen te zijn voor de ventilatie in uw woning, werd verflaag na verflaag de dampdoorlatendheid kleiner.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

De klant had recent een spouwmuurisolatie laten uitvoeren, waar kort daarop de problemen binnenshuis heel zichtbaar werden. Doordat de geïsoleerde muren, niet meer konden ventileren langs de buitenzijde, kwamen schimmels en vochtplekken zichtbaar aan de binnenzijde van de woning.

Comfort Cleaning werd ingeschakeld om een vrij drastische klus uit te voeren, nl. de verwijdering van alle verflagen tot op de naakte baksteen. Enkel zo kan de muur terug de mogelijkheid hebben tot ventileren. De woning werd volledig ingepakt in folie, om het verfverwijderingsproduct optimaal te laten inwerken. Daarna werd m.b.v. stoomreiniging de oude verflagen weg genomen.

De klant kan zijn gevel nu terug uitbekleden met een beter ventilerend systeem naar keuze.