Reiniging Varkenshouderij

Voor de reiniging van een varkenshouderij slaan Comfort Cleaning en Derudder Cleaning de handen in elkaar. Het ging hier meer bepaald om de reiniging van een luchtkanaal boven een varkensstal.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Belangrijke aandachtspunten bij het reinigen van zo’n centraal luchtkanaal - dat fijnstof, huidschilfers en varkensharen bevat - zijn o.a. :

  • De gewichtsdruk op de vloerdelen verlagen
  • Brandveiligheid of preventie stalbrand of stofexplosie
  • Preventie naar hygiëne
  • Optimaal stalklimaat

Om problemen te vermijden tijdens de werkzaamheden werd vooraf een inspectie uitgevoerd door de zaakvoerder samen met de interne preventieadviseur.

Naargelang de situatie en het al dan niet aanwezig zijn van varkens in de stal tijdens de reiniging, wordt de reinigingstechniek aangepast.

Door gebruik van een vacuüm zuigwagen wordt het stof residu nat of droog opgezogen via een vacuüm buis in het centraal luchtkanaal. De afvoer van vaste stoffen wordt achteraf indien gewenst door de opdrachtgever door Comfort Cleaning verwerkt.

Realisaties Agro hebben we ook hier uitgevoerd: