Reiniging SILO toren Detremmerie

Comfort Cleaning werd aangeduid als partner voor de reiniging van de SILO toren. In voorbereiding van een volledige make-over van het bedrijfsgebouw, nam Comfort Cleaning het aandeel van de toren voor zijn rekening. Geen eenvoudige klus, naast de werken op hoogte dienden de 4 zijden van de toren gereinigd te worden.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

De te reinigen oppervlakte bestaat uit witte gelakte steeldeck panelen en tevens werd er geopteerd om tegelijkertijd alle beschermhoedjes voor de bevestiging bouten te vervangen door Comfort Cleaning. De vervuiling bestond uit een atmosferische vervuiling. Als methode werd er geopteerd om te werken met de DIBO trailer en dit onder techniek van lage druk reiniging onder stoom.

Na onze werken waren de panelen terug in een uitmuntende staat, waardoor schilderwerken van de steeldeckpanelen niet meer opportuun waren. Detremmerie NV – plaatste onder meer nog het volledige nieuw logo in een nieuwe huisstijl en schilderde hun hoofdburelen aansluitend in het wit.

Een project met een schitterende samenwerking tussen Detremmerie NV en Comfort Cleaning. En het totaalplaatje mag meer dan gezien worden!