Ontmossen van daken en reinigen van opritten

Ontmossen van daken en reinigen van opritten

Ontmossen van daken is een vervelende klus en kan gevaarlijk zijn. Laat het daarom over aan de specialisten van Comfort Cleaning.

Wij zijn een gevestigde waarde in particuliere en industriële schoonmaak. Naast periodieke schoonmaak en ramen wassen kan u bij ons ook terecht voor gevelreiniging, zandstralen, luchtgommen, ontmossen van daken, ...

Ontmossen van daken

De vorming van mos en algen wordt veroorzaakt door een combinatie van veel regen en weinig zon. Door invloed van het klimaat in Vlaanderen worden dakpannen na een tijdje vuil en gaan ze verweren. Als de dakpannen na een regenbui niet voldoende uitdrogen ontstaat er na verloop van tijd mos of algenvorming.

Door uw dak te ontmossen, kunt u de verwering van de dakpannen tegen gaan. Loop niet het risico op lekkages door kapotte dakpannen en laat uw dak ontmossen. De kostprijs voor het ontmossen van uw dak ligt veel lager dan het plaatsen van een compleet nieuw dak.

Waarom je dak laten ontmossen?

Door vervuiling en aantasting van algen en mossen wordt de uitstraling van uw woning nadelig beïnvloed. Daarnaast kunnen er na verloop van tijd door deze vervuiling lekkages ontstaan.

Door uw dak regelmatig te laten onderhouden kan er veel schade voorkomen worden en zal de levensduur van uw dak steeds zo optimaal mogelijk worden gehouden.

Bij het ontmossen van uw dak zullen alle zichtbare mossen en algen verwijderd worden maar dit alleen is niet voldoende. De sporen van mos zitten zeer diep en kunnen met een eenvoudige reinigingsbeurt niet verwijderd worden. Wij gebruiken hiervoor een anti algenmiddel en dit zorgt ervoor dat zelfs de kleintjes deeltjes mos en algen zullen verwijderd worden.

Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in ontmossen van daken weten we als geen ander hoe belangrijk ontmossen is en hoe het best in de praktijk wordt aangepakt. Vanuit onze logistieke zetel te Kruishoutem sturen wij onze groep van medewerkers op pad in ruime regio van Zuid-West-Vlaanderen.

Contacteer Comfort Cleaning voor meer info over het ontmossen van daken. Ga naar ons contactformulier, bel ons op: +32(0)56 70 70 80 of stuur een mail naar:info@comfortcleaning.be.

Terug naar boven