Schoonmaak kantoor, refter, sanitair

Een nette werkplaats is aangenaam, Comfort Cleaning biedt daarom op eenmalige of periodieke basis zijn brede schoonmaakdiensten aan. Het schoonmaken van kantoor, bevat naast de vloer- en tapijtreiniging alsook enkele andere details, zoals onderhoud van toestellen zoals, telefoon, computer, klavier, ledigen van prullenmanden, kortom het creëren van een nette werkplaats rondom rond de medewerkers. De hygiëne in de refter of sanitaire ruimte dient onberispelijk te zijn, deze plaatsen zijn bij gebrekkig onderhoud broedplaatsen voor bacterie en ongedierte. Comfort Cleaning biedt een vakkundige reiniging aan, met zowel aandacht voor de hygiëne als het schoonmaakresultaat.

De sterke punten van Comfort Cleaning :

De planning van de schoonmaakbeurt wordt vooraf in onderling overleg met uw bedrijf besproken.

Wij streven naar een vaste planning waarbij de poetsbeurt doorgaat op een vaste dag, een vast tijdstip en een vast medewerkers duo.

Comfort Cleaning biedt zijn medewerkers de nodige opleidingen om zo de kwaliteit en de veiligheid tijdens het werk te garanderen.

De klant kan digitaal in zijn klantenportaal de eigen planning consulteren en opmerkingen doorgeven – tevens kan verlofperiode – inhaalbeurt hier worden ingegeven.

Comfort Cleaning werkt met eigen professionele schoonmaakproducten en -materiaal die de medewerkers telkens terug meenemen. Zo blijft er niks in de weg staan bij u in het bedrijf.

Werkbonnen worden digitaal verstuurd na iedere gepresteerde beurt. Zo kan u als klant steeds een eindcontrole uitvoeren op de gepresteerde tijd.

De sterkte van Comfort Cleaning is dat wij steeds vervanging kunnen bieden indien uw beurt op een feestdag of brugdag valt.

Comfort Cleaning blijft werkzaam tussen Kerst- en Nieuwjaar, alsook tijdens het zomerverlof.

Wij bieden steeds vervanging bij afwezigheid van een personeelslid in onderling overleg met uw bedrijf.

Clean companies build happy workplaces

Enkele tevreden klanten

Citroën De Blauwe Vogel – Eke

Fixatti – Nazareth

GIKS – Waregem

Kartonnage Lefevere Beel – Wielsbeke

Terug naar boven