Dieptereiniging van zwaar verwaarloosde gebouwen

Heeft uw gebouw te lijden onder ernstige verwaarlozing? Zoek niet verder! Bij Comfort Cleaning bieden we gespecialiseerde dieptereiniging aan voor zwaar verwaarloosde gebouwen. Onze experts staan klaar om uw pand nieuw leven in te blazen en een frisse start te geven.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Waarom kiezen voor onze dieptereinigingsservice?

Verwaarloosde gebouwen vormen een uitdaging voor veel vastgoedeigenaren. Onze dieptereinigingsservice is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vervuiling aan te pakken. Met behulp van geavanceerde reinigingstechnieken en professionele apparatuur kunnen we grondig reinigen en de hygiënenormen herstellen. Niet alleen professionals zoals sociale verhuurkantoren, sociaal assistenten, bewindvoerders, verzekeringsmaatschappijen, notarissen, politie en parket kunnen bij ons terecht, ook particulieren zoals familie, vrienden, verhuurders of bewoners kunnen we verder helpen. Comfort Cleaning heeft een ruime kennis en ervaring met het schoonmaken van zwaar vervuilde huizen, appartementen, studio's, bedrijfsgebouwen, ...

Hoe we dieptereiniging aanpakken

Een dieptereiniging, noemen we alsook wel eens het 3 dimensionaal reinigen, omdat we steeds spreken van reiniging plafond, muur, vloer en installaties. Deze grondige reiniging dient ervoor dat materialen zo goed als mogelijk worden hersteld of dat we een gereinigde basis kunnen leveren voor de volgende aannemers.

Vaak vormt de dieptereiniging de voorbereiding van een permanent team die thuishulp, thuiszorg op frequente basis zal leveren. Deze intensieve reiniging gebeuren gedeeltelijk machinaal en manueel en met toevoeging van professionele reinigingsmaterialen en producten. Alsook het luik ontsmetting is vaak aangewezen om de opdracht te voltooien. Plafond, muur en vloer worden intensief gereinigd, maar alsook glas, binnendeuren, radiatoren, lichtschakelaars, stopcontacten enz. … komen aan bod. Badkamer, keuken en toiletten, nemen vanzelfsprekend het meeste tijd in beslag omdat hier alsook naar de aanwezige installaties aandacht wordt besteed.

Professionele aanpak, persoonlijke service

Bij Comfort Cleaning geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze ervaren reinigingsspecialisten zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg wordt uitgevoerd. We luisteren naar uw specifieke behoeften en leveren maatwerkoplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Klaar om uw verwaarloosde gebouw weer tot leven te brengen? Neem vandaag nog contact op met Comfort Cleaning voor een vrijblijvende offerte. Onze vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een oplossing op maat te bieden voor uw reinigingsbehoeften.