Vervuilde woning schoonmaken & inboedel opruimen

Een (zwaar) vervuild huis laten opruimen, ontruimen en schoonmaken? Dan schakel je best gespecialiseerde professionals zoals Comfort Cleaning in! Wij maken je pand helemaal terug klaar voor bewoning. Vraag je offerte op maat aan of contacteer ons bij vragen.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Een (zwaar) vervuilde woning schoonmaken is specialistenwerk

Een sterk vervuild huis schoonmaken is een enorme taak die je het beste door een gespecialiseerde kuisfirma zoals Comfort Cleaning laat uitvoeren. Wij hebben ervaring met het opstellen van een efficiënt plan van aanpak en beschikken over professionele schoonmaakmiddelen en machines. Daarbij zijn we snel inzetbaar en hebben we ruime kennis en ervaring met het schoonmaken van sterk vervuilde gebouwen. Niet alleen OCMW’s, sociale verhuurkantoren, notarissen, politie, parket, gemeentes, enz. kunnen bij ons terecht, ook particulieren zoals familie, vrienden, verhuurders, enz. kunnen we verder helpen.

Hoe wij vervuilde woningen schoonmaken en ontruimen

1. Inboedel opruimen of ontruimen

De eerste stap is het sorteren van goederen, de inboedel verhuizen, meubelen tijdelijk bewaren, maar ook het verwerken van afval via een container voor hout – steenpuin – papier en karton – metaal en restafval.

2. Schoonmaken

We maken het volledige pand borstelschoon. Dit houdt het schoonmaken van de keuken, badkamer en andere kamers in. Alle vloeren worden gestofzuigd en gedweild en de ramen worden gewassen. Schakelaars, stopcontacten, radiatoren, vensterbanken, binnendeuren, enz. worden gepoetst.

Wanneer de toestand echt onhygiënisch of onveilig is, kan een dieptereiniging nodig zijn. Naast een intense, driedimensionale reiniging van het pand, desinfecteren we de verschillende oppervlakken en ontgeuren we de woning.

3. Tijdelijk afschermen

Wanneer gewenst kunnen we de schoongemaakte woning tijdelijk afschermen en dichten. Dit om te voorkomen dat duiven, ongedierte, zwerfvuil of vandalen in de schoongemaakte woning komen.

Prijs vervuilde woning schoonmaken en opruimen

De prijs om een gebouw te laten ontruimen, opruimen en schoonmaken hangt af van de grootte van het pand, de vervuilingsgraad en de benodigde extra’s zoals het huren van een afvalcontainer, ontsmetten van de woning, ontgeuren, enz. Wij maken met plezier een offerte op maat voor je op! Contacteer ons bij verdere vragen.