Droogijsstralen productielijn Filiers

Droogijstralen van de productielijn van stokerij Filiers, volgens de strenge HACCP normen van de voedingsindustrie.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

De productielijn van stokerij Filliers valt onder de strenge normen van HACCP. Daar de productielijn verweven zit met kabelgoten, hydraulica, elektronica en optische ogen is een reiniging met water, stoom of chemicaliën uit den boze. De toepassing droogijsstralen, is een volledige droge toepassing zonder afval residu. Daar de werkdruk op max. 15 bar ligt kunnen vrijwel alle harde of zachte ondergronden hiermee gereinigd worden. Voor de voedingsindustrie is dit de perfecte oplossing.

Getuigenis Bart Cnudde - COO Filliers Distillery

Onze algemene bevinding positief. Samengevat kan er gesteld worden dat droogijsstralen bijzonder geschikt is voor zaken die moeilijk te reinigen zijn of veel intensiviteit vereisen, hardnekkigheid, moeilijke bereikbaarheid,… Uiteraard resulteert droogijsstralen niet in het element dat men over een ‘brand new’ installatie of machine beschikt, maar wel een upgrade naar visibiliteit.

Waarom heeft u gekozen voor droogijsstralen?

Verwijderen van zaken die veel intensiviteit eisen om ze proper te krijgen, moeilijkheid naar bereikbaarheid, …

Bent u tevreden over het resultaat van het droogijsstralen?

Tevredenheid afhankelijk van de toepassing waarop. Sommige zaken zijn met droogijsstralen eveneens niet proper te krijgen – bv. roestvlekken op de grond, alle andere wel.

Hoe verliep de samenwerking met de firma Comfort Cleaning?

Prima, geen opmerkingen.