Droogijsstralen trams De Lijn

Ontdek hoe we de koolstofvervuiling van de trams van De Lijn reinigden d.m.v. droogijsstralen.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Comfort Cleaning richt zich op de koolstofvervuiling van de tramstellen bij klant De Lijn.

Onder de techniek van het droogijsstralen verwijderen we de vervuiling van koolstof op de exterieure plafonddelen van de tramstellen. Door deze gehele droge techniek en stofarmer t.o.v. schurende straaltechnieken staan deze tramdelen op korte tijd klaar voor herstelling van scheur en corrosie vorming.

Met de nodige persoonlijke bescherming maatregelen en het Lockout/Tagout (Loto) systeem werd deze opdracht op geheel veilige manier uitgevoerd.

De klant aan het woord

De vervuiling gaat over een verbinding van koolstof met water die opgedroogd is. Deze ontstaat door de slijtage van de glijlatten van de tram tegen de bovenleiding. Deze vervuiling verspreidt zich door de regen die over het dak loopt.

In het verleden hebben wij geprobeerd om herstellingen uit te voeren op het dak, welke na verloop van tijd los kwamen omdat het hersteloppervlak niet voldoende vuil vrij was. We kiezen voor de techniek droogijsstralen omdat deze minder destructief is voor de ondergrond dan zandstralen.

Ontvetten of stoomreiniging bieden in het verleden ook geen soelaas.

In eerste instantie zijn we zeer tevreden over Comfort Cleaning. We moeten nog starten met de herstelling. De medewerker van Comfort Cleaning dacht oplossingsgericht mee om tot een bevredigend resultaat te komen.

Technische afdeling De Lijn