Ramen wassen & osmose reiniging

Op zoek naar een ruitenwasserij of ruitenwasser? Wij wassen de ramen van particulieren, bedrijven, kantoorgebouwen, showrooms, … voornamelijk in de provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Als professionele kuisfirma bieden we ook gerelateerde diensten aan zoals schoonmaken van lichtstraten, dakgoten reinigen en ontstoppen, rolluiken reinigen, dak reiniging, zonnepanelen reinigen, gevelreiniging, en meer. Ontdek al onze diensten of vraag je offerte op maat aan!

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Waarom je ramen laten wassen?

Heb je moeilijk bereikbare ramen? Heb je geen zin of tijd om je ramen te wassen? Of wil je een perfect, streeploos resultaat? Dan is je ramen laten wassen door een professional de oplossing!

Hoe wij je ramen wassen

We bieden verschillende technieken aan voor het wassen van ramen:

  • Standaard ramen wassen, langs de buiten- en binnenzijde.
  • Telescopisch ramen wassen, voor ramen op moeilijk bereikbare plaatsen.
  • Ramen wassen met onze speciaal uitgeruste puntladders voor ramen op maximaal 7 meter hoogte.
  • Ramen wassen met een hoogwerker voor ramen op meer dan 7 meter hoogte. Onze medewerkers zijn steeds voorzien van het attest besturen tot hoogwerker en opleiding VCA basis.

Maak het jezelf gemakkelijk en laat onmiddellijk ook je kozijnen, deurframes, glazen wanden, glazen deuren of lichtstraat, lichtkoepels of glazen dak schoonmaken.

Osmose ramen wassen

Wanneer we ramen op hoogte wassen kiezen we meestal voor osmose reiniging. Je ramen wassen met osmose heeft als grote voordelen:

  • We bereiken snel en gemakkelijk ramen tot op hoogte van 12 meter.
  • Je hebt geen dure hoogwerker of stellingen nodig.
  • Grote oppervlakken kunnen op snellere tijd afgewerkt worden.
  • Het is veiliger voor de ruitenwasser.
  • Vlekkeloos, streeploos eindresultaat.

Bij osmose reiniging werken we met puur, gezuiverd water, zonder zeep of reinigingsmiddelen. Osmosewater wordt tot 99% gezuiverd of gedemineraliseerd en ontdaan van chloor en bacteriën.

Prijzen ramen laten wassen

De prijs voor het laten wassen van ramen is afhankelijk van het soort gebouw, het aantal ramen, de soort ramen, de gekozen techniek, de bereikbaarheid van de ramen, het aantal verdiepingen, … We maken met plezier een offerte op maat voor jouw woning of bedrijf. Vraag een offerte aan of contacteer ons bij extra vragen.