Droogijsstralen automated plate processor Miller Graphics Group Roeselare

Ontdek hoe we de automated plate processor van Miller Graphics Group in Roeselare ontdeden van een laag bitumen vervuiling d.m.v. reinigingtechniek droogijsstralen.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Onze klant Miller Graphics Group die instaat voor o.a. de productie van Flexo Plates stelde Comfort Ice Cleaning de vraag voor een duurzame oplossing m.b.t. een specifieke vervuiling. Een vervuiling van een laag bitumen op onderdelen van een automated plate processor zorgt voor een afwijking op de kwaliteitscontrole. Deze bitumen zijn te verwijderen met vloeibare solventen, maar deze oplossing biedt op lange termijn onvoldoende oplossingen. Het manueel verwijderen brengt immers ernstige geurhinder met zich mee en is een werk van lange adem en moeilijk bereikbare plaatsen. Het droogijsstralen van Comfort Ice Cleaning werd eerst in testcase uitgevoerd, en de bitumen blijken in aanraking met het droogijs in een vlotte manier te worden verwijderd. Ook de moeilijk te bereiken plaatsen vormen voor de straaltechniek geen probleem. Na de testcase werd het werk in zijn geheel uitgevoerd door Comfort Ice Cleaning, deze reiniging interventie zal nu per kwartaal als een standaard in de agenda genoteerd staan.