Ontruiming en dieptereiniging zwaar vervuilde woonst Kortrijk

Wanneer de gezondheid van bewoners of omwonenden in het gedrang komt kan een dieptereiniging van uw pand – gebouw – huis – appartement of studio zich opdringen of opgelegd worden.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Onveilige en onhygiënische toestanden zorgen alsook voor een aantrekkingspool van ongedierte, bacteriën, virussen, zwerfdieren.

Vaak vormt de dieptereiniging de voorbereiding van een permanent team die thuishulp, thuiszorg op frequente basis zal leveren.

Deze intensieve reiniging gebeuren gedeeltelijk machinaal en manueel en met toevoeging van professionele reinigingsmaterialen en producten. Alsook het luik ontsmetting is vaak aangewezen om de opdracht te voltooien.

Plafond – muur en vloer worden intensief gereinigd, maar alsook glas, binnendeuren, radiatoren, lichtschakelaars, stopcontacten enz. … komen aan bod. Badkamer, keuken en toiletten, nemen vanzelf sprekend het meeste tijd in beslag omdat hier alsook naar de aanwezige installaties aandacht wordt besteed.