Leeghaling woning

Klant: Coördinator - OCMW Waregem , Waregem

Comfort Cleaning werd gecontacteerd door het OCMW Waregem voor deze leeghaling. Het appartement was volledig uitgeleefd en diende zo vlug mogelijk leeg gemaakt worden na het verlopen van de huurovereenkomst.

Flexibiliteit is een van onze sterke troeven en de volgende dag werd de opdracht al aangevat. Ontruimen afval en inboedel, ontvetten van muren en plafond, dieptereiniging badkamer en keuken, dieptereiniging vloer, shamponeren tapijt , recovery elektrische huishoudtoestellen, frigo, dampkamp, aanrecht en microgolf. Kortom alles werd aangepakt met als resultaat een proper aantrekkelijk appartement.

Onze klanten aan het woord

Deze morgen zijn wij eens langs geweest in het appartement gelegen in de Sint-Jozefstraat te Waregem. Het resultaat was verbluffend – een zeer proper appartement dat onmiddellijk terug verhuurd kan worden.

Wij hebben beroep gedaan op uw diensten omdat het appartement volledig uitgeleefd was door de bewoner. Ook het positieve aan het verhaal was dat het leegmaken en de schoonmaak op een zeer korte periode is gebeurd. Maandag zagen jullie het appartement voor het eerst en woensdagavond was het al ‘spik en span’.

We zijn zeer tevreden over het resultaat.

— Bjorn Thienpont
Terug naar boven