Schoonmaak bij een zwaar verwaarloosde huur studio

Comfort Cleaning kreeg de opdracht om een reiniging uit te voeren bij een zwaar verwaarloosde huur studio. De opdracht bestond gedeeltelijk uit leeghaling van meubilair en voornamelijk uit afvalontruiming. Door de zware onhygiënische situatie kon het sociaal verhuurkantoor niet aanvatten met de herstellingen. Tevens zorgde de zware geurhinder voor problemen bij de aanpalende buren. Naast het verwijderen van het afval en het leegmaken van het huurpand, is een grondige reiniging bij wederverhuring noodzakelijk. Een dieptereiniging van de keuken en badkamer zijn hier voor het sociaal verhuur kantoor een must. Naast de reiniging is alsook de ontsmetting voor wederverhuring van noodzakelijk belang. Eenmaal afval is verwijderd en reiniging en ontsmetting heeft plaatsgevonden dan hebben we de basis gelegd voor de ongediertebestrijding. Een mooi afgewerkt project, zodoende deze studio na herstelling terug in de verhuur kan.

Gratis offerte

Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een duidelijke offerte.

*
*
*
*
*
*
*

In onze Privacy & Cookie Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Onze klanten aan het woord

Laat ik beginnen met de zeggen dat ik heel tevreden ben over de organisatorische aanpak van de werken alsook de praktisch uitvoering. Het appartement heeft een ware metamorfose ondergaan, die ik zelf niet meer voor mogelijk hield. Jullie werkmannen deden exact wat ik verwachtte (hadden hier wel wat moed voor nodig, denk ik), waardoor het appartement nu bijna terug klaar is voor verhuur.

Nogmaals bedankt voor de hele vlotte samenwerking, ik laat niet na in de toekomst jullie nog te contacteren.

Met vriendelijke groeten