Gevelreiniging

Gevelreiniging gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Comfort Cleaning is dé specialist in reinigingswerkzaamheden en een gevestigde waarde in de particuliere en industriële schoonmaak. Naast periodieke schoonmaak en glasschoonmaak kan u bij ons ook terecht voor gevel reinigen, zandstralen, luchtgommen, ontmossen van daken ...

Gevelreiniging door vakmensen

Bij het reinigen van gevels is het van groot belang dat dit vakkundig gebeurt. Gevelreiniging bevat enkele verschillende aspecten naarmate de vervuiling aan de gevel .Bij een kleine vervuiling wordt voornamelijk de zachte gevelreiniging toegepast d.m.v. hogedrukreiniging of nevelstralen onder lage druk. Bij hardnekkige vervuiling kunnen er chemicaliën of granulaten toegevoegd worden om de reiniging kracht bij te zetten. Bij zware vervuiling waarbij de bovenste laag kan verwijderd worden, wordt de techniek zoals zandstralen of droogijsstralen gebruikt. We doen steeds een onderzoek om de meest geschikte behandeling te kunnen toepassen.

Waarom uw gevel laten reinigen?

Een goed onderhouden gevel oogt veel mooier. Maar het is niet alleen de schone gevel die telt. Door uw gevel te laten reinigen voorkomt u problemen door vocht en vervuiling en verlengt de levensduur van een woning of bedrijfspand. Comfort Cleaning wenst uw partner te zijn op gebied van gevelreiniging en dakreiniging. Ons bedrijf is sinds jaar en dag de specialist in de ruime regio van Zuid-West-Vlaanderen.

Onder gevelreiniging verstaat men het reinigen van gevels van woningen en gebouwen. Naar verloop van tijd kan de gevel van een huis vervuild raken door onder andere organische vervuiling. Een vuile gevel beschadigd trouwens het aanzicht van een huis.

Meer info

Wilt u meer weten over het reinigen van gevels d.m.v. : zandstralen, chemische reiniging of droogijsstralen? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over onze werkwijze bij het reinigen van uw gevel. Ga naar ons contactformulier, bel ons op: +32(0)56 70 70 80 of stuur een mail naar:info@comfortcleaning.be.

Meer informatie over gevelreiniging

Terug naar boven